Mölkkykerho Lahti on rekisteröity yhdistys, jonka tavoitteena on vaalia lajin parhaita perinteitä, sekä kehittää uutta pelaamista erilaisten turnausten merkeissä. 

Yhdistyksen edustusjoukkueen tavoitteena on harjoitella hyvin ja pelata mahdollisiman paljon erilaisissa tapahtumissa. Valtaosa tästä pelaamisesta tapahtuu joukkuenimien Woodi ja Wood Pub merkeissä.

Talven päätapahtumaksi on noussut Musa -mestaruusturnaus, jonka puitteissa vaalitaan lajin parhaita urheilullisia arvoja. Talvella järjestämme myös muutaman pienemmän halliturnauksen, joista mainittakoon singeliduppelit, joiden kaikkien käyttöön avoin peliformaatti on joukkueemme kehittämä. 

Kesän ykköstapahtuma on Kisapuistossa pelattavat Superpelit, joissa vedetään kohtuu isoilla kuvioilla...

Kesällä pyöritämme myös Puistokiertuetta. Kiertueen puitteissa tutustumme erilaisiin pelipaikkoihin ja pyrimme näin omalta pieneltä osaltamme parantamaan lajin positiivista esillä oloa. Kesällä järjestämme myös muutamia eri teemoilla varustettuja turnauksia. Nähtäväksi jää minkä turnauksen joukkueen rookiepelaaja Timo "Hilpara" Hiltunen tuo mukanaan...

            
 

 

Mukana pelissä myös...