Mölkkykerho Lahti on rekisteröity yhdistys, jonka tavoitteena on vaalia lajin parhaita perinteitä, sekä kehittää uutta pelaamista erilaisten turnausten merkeissä. 

Yhdistyksen edustusjoukkueen tavoitteena on harjoitella hyvin ja pelata mahdollisiman paljon erilaisissa tapahtumissa. Valtaosa tästä pelaamisesta tapahtuu joukkuenimien Wood Pub, Woodi ja MK merkeissä.

Talvella 2020 perinteinen Musa -turnaus pelataan ensimmäisen kerran luomuhiekalla hallissa. Josko talvikaudella olisi hieman paremmin aikaa musailla, kuin kesällä, jolloin turnauksia ja menemistä riittää joka lähtöön.

Kevään 2020 ykköstapahtuma on toukokuussa Kisapuistossa pelattavat Superpelit, joista otetaan lentävä lähtö kesän peleihin. Paljon pelaamista joukkue vastaan joukkue -formaatilla. 

Lahessa pyöritämme lisäksi Puistokiertuetta, jonka teemasanoja ovat tiukan pelaamisen lisäksi selvä ja savuton. Kiertueen puitteissa tutustumme erilaisiin pelipaikkoihin ja pyrimme näin myös omalta pieneltä osaltamme parantamaan lajin positiivista esillä oloa eri pelipaikoilla...